căutare personalizată

joi, 18 decembrie 2008

Enrique Iglesias cântă la Vanghelion


Unul dintre cei mai populari artişti din noua generaţie, Enrique Iglesias (foto), va cânta la deja tradiţionalul Vanghelion, de la Romexpo.

Fostul iubit al tenismenei sex-simbol Anna Kournikova se va afla pentru a doua oară în România(în 2002 el susţinând un concert pe Stadionul “Lia Manoliu”).

Fiul lui Julio Iglesias va avea un recital de aproximativ 60 de minute în faţa celor peste 3.000 de bucureşteni, care vor petrece noaptea dintre ani în sălile de la Romexpo. Se pare că şi Ştefan Bănică jr va fi unul dintre invitaţii Vanghelionului, negocierile cu acesta fiind în curs de finalizare.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Michael Jackson e terminat!


Cotidianul german Bild a anunţat că Michael Jackson nu mai vede cu ochiul stang şi are emfizem pulmonar.

Apariţiile şocante din ultima vreme ale lui Michael Jackson i-au făcut pe mulţi să se gandească la starea de sănătate tot mai precară a cantăreţului. După ce zilele trecute a mers la cumpărături mascat, precum Zorro, şi încălţat cu papuci, o dezvăluire a unui jurnalist celebru, citat de ziarul Bild, i-a făcut pe fani să se întristeze. “E grav bolnav. Şi-a pierdut vederea la ochiul stâng şi are un emfizem pulmonar”, a afirmat Ian Halperin.

De-a lungul întregului an au tot circulat zvonuri privind iminenta moarte a lui Michael Jackson, însă, până ieri, nici o voce din anturajul cântăreţului nu s-a hazardat să comenteze asupra stării fizice şi psihice a starului. A făcut-o Ian Halperin, un jurnalist de investigaţii american, care a dezvăluit numeroase informaţii în premieră mondială, în special din viaţa vedetelor.

Familia a recunoscut că starul e bolnav
Am aflat de la medicii lui Jackson că starea lui e foarte gravă. Nu mai vede cu ochiul stâng şi are emfizem pulmonar din cauza căruia abia mai respiră. În plus, de câţiva ani are hemoragii intestinale, iar doctorii se chinuie periodic să le oprească. E terminat!”, susţine Halperin. Afirmaţiile sale sunt întărite de cuvintele fratelui mai mare al lui Jackson, Jermaine, care a mărturisit presei: “Nu e un moment potrivit să comentez aceste lucruri. Michael nu e bine deloc”. Pe de altă parte, mai mulţi medici specialişti au subliniat faptul că bolile de care suferă Jackson sunt la un stadiu la care vindecarea nu mai e posibilă şi vor degenera până vor duce la deces.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp