căutare personalizată

duminică, 26 octombrie 2008

Lucian Bute si-a aparat titlul de campion mondial si a castigat 1 milion de $


Lucian Bute a câştigat meciul cu boxerul mexican Librado Andrade şi a rămas în posesia centurii cu diamante a categoriei supermijlocii, versiunea IBF. Menţinându-se campion mondial, pugilistul român a încasat un cec de 1.000.000 de dolari!

Acum fix un an, Bute îl învingea pe columbianul Alejandro Berrio, intra în posesia centurii şi punea mâna pe 400.000 de dolari. În luna martie, Bute şi-a pus titlul în joc în faţa americanului William Joppy şi, cum şi l-a păstrat, a încasat 700.000 de dolari. Acum, contra lui Andrade, a luat cu 300.000 de dolari mai mult: 1.000.000 de dolari! Însă meciul n-a fost liniştit.

După ce a condus 11 reprize, într-a 10-a chiar punându-l la podea pe mexican, Bute era să şi-o "fure" rău în ultimele secunde! Andrade l-a lovit puternic şi Lucică, groggy, a căzut. Arbitrul a început să-l numere, dar s-a oprit când sud-americanul a plecat din colţul său şi a venit spre centrul ringului. Greşeală enormă a mexicanului! În timp ce acesta era dus de arbitru în colţul său, Bute a avut răgaz să se ridice şi să facă semn că poate continua lupta. A bătut gongul final şi românul a fost declarat câştigător!

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Niciun comentariu: