căutare personalizată

joi, 13 noiembrie 2008

Român obligat să se dezbrace într-un autobuz, în Italia

Pentru a dovedi că nu este el autorul furtului unui telefon mobil, un imigrant român a fost obligat de un controlor să se dezbrace într-un autobuz. Incidentul a avut loc în oraşul italian Bergamo.

Şoferul autobuzului şi controlorul susţin că imigrantul român nu a fost abuzat ci s-a dezbrăcat de bunăvoie, pentru a dovedi că nu este vinovat.

Telefonul fusese furat de la o femeie care se afla în acel autobuz şi nu a fost găsit asupra românului care a fost lăsat să coboare.

Se pare că nu românul a fost cel care a sesizat autorităţile ci alte două persoane care au martore. Acestea au declarat că imigrantul a fost obligat de către controlor să se dezbrace. Potrivit celor doi, controlorul i-a cerut portofelul românului pentru a lua câteva bancnote pe care le-a dar victimei furtului.

Controlorul a fost suspendat din functie si urmeaza sa fie sanctionat. Pe internet au aparut imediat reactii care il aproba pe controlor, care in opinia italienilor si-a facut datoria, desi a exagerat.

Acest caz a fost dezbatut si in Parlamentul Italian. Relatiile dintre romani si italieni sunt tensionate, in ultima vreme, dupa ce crima lui Mailat a fost urmata de o campanie mediatica de denigrare a cetatenilor de origine romana.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Niciun comentariu: