căutare personalizată

duminică, 2 noiembrie 2008

Cele mai tari tehnici de masturbare

Deşi nu toate femeile recunosc, reprezentantele sexului frumos incearcă cel puţin o dată in viaţă o tehnică de masturbare. Vă prezentăm in continuare cele mai răspândite metode folosite pentru a ajunge singură la orgasm.1. Cu ochii în tavan - 73% Este cea mai populară metodă de masturbare. Întinse pe spate, doamnele şi domnişoarele îşi mângâie zona genitală până la obţinerea plăcerii. În funcţie de imaginaţie, se pot folosi diverse obiecte pe care le aveţi la îndemână prin casă sau, cel mai simplu, un vibrator.

2. Broscuţa - 5.5% Se asemănă foarte mult cu tehnica anterioară, însă în acest caz femeilor le place să stea întinse pe burtă şi să-şi stimuleze zona genitală. De asemenea, se recomandă ca picioarele să fie strânse.

3. Hands free! - 4% dintre femei au o anumită pasiune pentru accesoriile mătăsoase sau moi. Procedeul e simplu: întinsă pe spate, se ţine o pernă sau orice altceva mare si moale între picioare şi se fac miscări doar din pelvis. Plăcerea este garantată!

4. Pune muşchii la muncă! - 3% Este o tehnică agreată de femile atletice. Conform statisticilor, 3% dintre femei îşi contractă şi îşi relaxează muşchii ritmic pentru a obţine plăcerea.

5. Apa e bună la toate - 2% Hidromasajul este mană cerească pentru toţi, dar ce ziceţi de unul special pentru zona genitală?! Femeile care sunt atrase de această tehnică susţin că penetrarea devine inutilă.

6. O cauţi cu lumânare! - 1,5% Clar că nu v-aţi gândit că o lumânare poate fi un instrument numai bun de a obţine placerea, dar şi cu o lumânare se ajunge la orgasm vaginal. Aşadar, 1,5 % din femei folosesc o lumânare pentru penetrare.

Tu care metoda o folosesti, din cele mai sus amintite ?

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Niciun comentariu: