căutare personalizată

marți, 4 noiembrie 2008

Sunt cei mai buni la pat

Presa din SUA a întocmit lista starurilor care fac sex cel mai bine, conform mărturisirilor fostelor partenere.

Câţiva dintre cei mai frumoşi şi sexy bărbaţi ai planetei nu-şi mai încap în piele de bucurie după ce, recent, o revistă din SUA, dedicată femeilor, a dezvăluit care sunt starurile masculine cele mai bune la pat. Lista a fost întocmită după ce mai multe dintre fostele partenere ale acestora (în special manechine sau actriţe necunoscute) au dovedit prin diverse metode (sms-uri primite, fotografii, sau chiar înregistrări audio şi video) că au făcut sex cu starurile în cauză. Femeile au luat în calcul durata actului sexual, numărul poziţiilor şi atenţia acordată lor de virilul partener.

P. Diddy
Rapperul de 39 de ani e cunoscut ca un mare crai care a avut zeci de partenere de sex. Conform cestora, e neobosit în aşternut şi foarte tandru când nu se grăbeşte. O partidă de amor cu P. Diddy dura chiar şi 3-4 ore.

Justin Timberlake
E unul dintre cei mai vânaţi burlaci şi are parte de multă "acţiune" cu femei frumoase. Câteva, care au avut no­rocul să-i cadă la aşternut cântăreţului, au povestit că e un romantic incurabil şi face orice ca să ofere plă­cere partenerei.

Will Smith
Actorul, de 40 ani, e un familist convins, dar are o înţelegere cu soţia lui: din când în când să mai încerce şi cu alte femei. Câteva dintre acestea au povestit că la Will partida de amor durează de fiecare dată în jurul a două ore, iar ca să-i faci faţă trebuie să fii acrobată.

Cristiano Ronaldo
Despre fotbalistul portughez în vârstă de 23 de ani toate fostele iubite au avut un singur lucru de spus: "uau!". Ma­rele cuceritor al manechinelor e un adevărat armăsar care "duce" o partidă de sex chiar şi 6 ore, susţin norocoasele care i-au fost partenere.

Colin Farrell
Filmuleţul cu actorul irlandez de 32 de ani făcând sex cu un fotomodel de culoare a provocat isterie în rândul femeilor. Cum Colin a declarat că schimbă partenerele ca pe şosete, câteva dintre ele au declarat că actorul e mult mai bun la pat decât se vede în acele imagini, mai ales atunci când este treaz - nu drogat.


Tommy Lee
În afară de faptul că toată lumea ştie că e un bărbat foarte bine dotat de natură, rockerul Tommy Lee (46 de ani), fostul soţ al Pamelei Anderson, a impresionat toate actriţele porno cu care a făcut amor. Ele au mărturisit că au savurat sălbăticia lui Tommy.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Niciun comentariu: